Gyümölcsös-joghurtos alagút
Feltöltötte: Megszűnt Felhasználó | 2023.07.31.
könnyű
15 perc
4 főre
desszert
Előkészület: 10 perc
Főzés: 5 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Gyümölcsös-joghurtos alagút, Megszűnt Felhasználó konyhájából.
Elkészítés lépései
A joghurtot, az édesítőt és zselatinport egy edénybe öntjük, összekeverjük, kis lángon felmelegítjük, de nem forraljuk! Felverjük a tejszínt, majd hozzáadjuk a kihűlt joghurtos keverékhez és simára keverjük vele, majd beleforgatjuk a felaprított gyümölcsöt.
Egy formát folpackkal kibélelünk, beleöntjük a tejszínes-joghurtos masszát.
Legalább 3-4 óra hosszára hűtőbe tesszük. Kiborítjuk egy tálcára, eltávolítjuk róla a folpackot és ízlés szerint kidíszítjük gyümölcsökkel.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Massza elkészítése
5 dl joghurt
2.5 dl habtejszín
25 g zselatin
15 dkg szőlő
15 dkg őszibarack
6 csepp folyékony édesítőszer
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!