Meggyes dupla puding
Elkészítés lépései
A vaníliás pudingport kiöntjük egy tálba, ugyanígy teszünk a csokissal is.
A tejből kivesszünk 2 dl-t, a maradék tejet a cukorral feltesszük forrni.
Amíg felforr a tej, addig mindkét pudingport 1 dl hideg tejjel jól kikavarjuk hogy feloldódjon a puding por.
Ha felforr a tej, a felét a vaníliásra, a másik felét pedig a csokis pudingra öntjük, elkeverjük és visszatesszük a tűzre. Állandóan keverjük addig, amíg be nem sűrűsödik. Addig amikor elkezd pufogni.
Pudingos kelyheket kiöblítjük hideg vízzel. Alulra a vaníliás pudingból félig megtöltjük a kelyheket, majd a tetejére jön a csokis puding. A tetejére 3-4 magozott meggyet teszünk.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!