Fermentált vegyes savanyúság
Feltöltötte: Veroni | 2023.12.25.
könnyű
30 perc
4 főre
egyéb
Előkészület: 30 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Fermentált vegyes savanyúság, Veroni konyhájából.
Elkészítés lépései
Vizet forralunk,amikor langyos hozzáadunk 100 százalékos tisztaságú sót.
A zöldségeket szeleteljük vagy lereszeljük tiszta üvegbe nyomkodjuk.
A langyos sós vizet a zöldsègekre öntük.
Szobahőmèrsèkleten tartjuk. 1-2 hèt alatt megèrik.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
3 kis db cékla
1 kis db káposzta
500 g fehérrépa
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!