Mascarponés lazacsaláta
Feltöltötte: Szekeres Lajosné Klári | 2023.10.31.
közepes
25 perc
4 főre
előétel (hideg)
Előkészület: 15 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 10 perc [170C°]
Egy igazán ízletes Mascarponés lazacsaláta, Szekeres Lajosné Klári konyhájából.
Elkészítés lépései
Elkészítés: A lazacot meglocsoljuk olívaolajjal, és betoljuk 170 fokra előmelegített sütőbe kb. 10 percre.
A metélőhagymát felaprítjuk, összekeverjük a mascarponéval, csipet borssal, sóval ízesítjük.
A lazacot villával csíkokra szedjük, kicsit hagyjuk hűlni, és a metélőhagymás mascarponekrémbe keverjük.
Pirított bagettel kínáljuk.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
A krém kikevesése
25 dkg hal
Lazac filé
Lazac filé
15 dkg mascarpone
1 csokor metélőhagyma
2 teáskanál só
1 kk bors
1 ek olívaolaj
12 szelet bagett
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!