Alma-macok eperlekvárral
Feltöltötte: Judit | 2024.06.11.
könnyű
35 perc
4 főre
desszert
Előkészület: 15 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 20 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Alma-macok eperlekvárral, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
Az almákat lereszeljük, és a többi alapanyaggal összekeverjük.
A masszából gombócokat formálunk, ellapítjuk, és egy edényben, a felforrósított zsiradékon pirosra sütjük.
Eperlekvárral tálaljuk.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
4 db alma
2 db tojás
2 evőkanál kókuszliszt
ízlés szerint eritrit
ízlés szerint fahéj
2 ek kókuszzsír
2 evőkanál gesztenyeliszt
2 ek napraforgó olaj
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!