Epres alagút liszt nélkül, laktózmentesen
Elkészítés lépései
A tésztához a tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, majd belekeverjük a kakaóport. A fehérjét felverjük, majd azt is hozzákeverjük.
Sütőpapíros tepsibe simítjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Ezután a sütőpapírt lehúzzuk róla, majd még melegen óvatosan feltekerjük, és így hagyjuk kihűlni.
A krémhez a vajat a cukorral simára keverjük, a tejszínt felverjük. A kettőt óvatosan összekeverjük, és megfelezzük. Az egyik részbe belekeverjük a közben apróra vágott epret (melyből díszítéshez félreteszünk pár szemet), a másikkal majd a sütemény tetejét vonjuk be.
Kitekerjük a közben kihűlt piskótát, megkenjük az epres krémmel, visszatekerjük, majd az egészet bevonjuk a krém másik felével. Csokireszelékkel és eperszemekkel díszítjük.
Hozzávalók
A tésztához
1/4 csésze
A krémhez
laktózmentes
laktózmentes
Készíts róla egy képet és töltsd fel!