Sütés nélküli babapiskótás epertorta
Egy gyors csoda szép mutatós torta ezért tetszett meg nekem is és elkészítettem családom nagy örőmére.
Elkészítés lépései
Veszünk egy 18 cm átmérőjű tortaformát az alját kirakjuk babapiskótával.
Majd körbe rakjuk torta forma oldalát is, hogy megálljanak a piskóták mindegyik alját egyesre vágjuk.
A tejszínt felverjük kemény habbá.
Az eperből kiveszünk 200 g pürésitjük botmixerrel majd a felvert tejszínhabba keverjük.
150 g epret felvágjuk kockára és a krémbe forgatjuk, majd az epres tejszínes krémmel megtöltjük a babapiskótával kirakott tortaformát elsimítjuk.
A tejét kirakjuk eper darabokkal meglocsoljuk eper öntettel.2 órára hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen.
A tejszín mindig nagyon hideg legyen mert így könnyebb felverni kemény habbá.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!