Virsli lepény
Feltöltötte: Marianna Puck | 2023.10.06.
könnyű
60 perc
4 főre
egyéb
Előkészület: 40 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 20 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Virsli lepény, Marianna Puck konyhájából.
Elkészítés lépései
A virsli két karikákra vágjuk, sajtot lereszeljük, és a többi hozzávalóval együtt össze keverjük. Előmelegitett Sütőben 180 Celsius fokon kB. 20 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát érdemes elvégezni, ha nem ragad rá a tészta, akkor kivehetjük. Felkockázva ketchappal vagy majonézzel is fogyasztható.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Virsli lepény
10 dkg frankfurti virsli
25 dkg finomliszt
2 db tojás
15 dkg sajt
1 teáskanál sütőpor
800 ml tejföl
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!