Sonkás-sajtos roppancs
Feltöltötte: Judit | 2023.07.26.
könnyű
20 perc
4 főre
előétel (meleg)
Előkészület: 10 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 10 perc
Egy igazán ízletes Sonkás-sajtos roppancs, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
Összeállítjuk az alapanyagokat, majd gombócokat formázunk, és bő, forró olajban kisütjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Sonkás-sajtos roppancs
30 dkg sonka
ledarálva
ledarálva
15 dkg trappista sajt
1 db tojás
3 ek zabpehely
2-3 evőkanál, annyi, hogy összeálljon a massza
2-3 evőkanál, annyi, hogy összeálljon a massza
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
napraforgó olaj
sütéshez
sütéshez
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!