Sonkás-sajtos csirkemell
Elkészítés lépései
Egy közepes tepsit olajjal kikenünk. A húst vékony szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk.
A tojást a tejföllel felverjük, a lisztet hozzáadjuk.
Tepsi alját megszórjuk reszelt sajttal. A hússzeleteket először a zablisztbe, majd a tejfölös tojásba forgatjuk, és a tepsibe fektetjük őket. Megszórjuk reszelt sajttal, és befedjük csirkemell sonkával. Ezt a rétegezést még egyszer megismételjük, végül a sonkaszeletekre öntjük a maradék tojásos keveréket.
Alufóliával befedjük, és sütjük. Eltávolítjuk a fóliát, a maradék reszelt sajtot rászórjuk a húsra, és pár percre visszatolva a sütőbe, a tetejére pirítjuk.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!