Diós-sárgarépás vitamingolyó
Feltöltötte: Judit | 2024.05.27.
könnyű
30 perc
6 főre
desszert
Előkészület: 30 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Diós-sárgarépás vitamingolyó, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
Az almát és a sárgarépát tisztítás után lereszeljük.
Hozzáadjuk a fahéjat, darált diót, citromhéjat, édesítőt, kókuszzsírt.
Összegyúrjuk, majd legalább 15 percet állni hagyjuk, hogy összeálljon.
Golyókat formázunk belőlük és az olvasztott csokival leöntjük.
Kb. fél órára hűtőbe tesszük.
Elkészítési tippek és trükkök
Mandulával is készíthetjük.
Hozzávalók
6 főre
Elkészítéshez
3 nagy db alma
2 közepes db sárgarépa
20 dkg dió
darálva
darálva
1 ek kókuszzsír
1 csipet fahéj
15 dkg étcsokoládé
1 db citrom
kisebb
kisebb
1 kávéskanál folyékony édesítőszer
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!