Epres-pudingos rakott piskóta
Feltöltötte: Judit | 2024.05.31.
könnyű
30 perc
6 főre
desszert
Előkészület: 30 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Epres-pudingos rakott piskóta, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
Először megfőzzük előírás szerint a kétféle pudingot.
Felverjük a tejszínhabot. Az epret apró darabokra vagdaljuk, (pár szemet félreteszünk díszítéshez), és fele-fele arányban belekeverjük a pudingokba.
Egy tál aljára terítünk egy sor babapiskótát, ráterítjük az eperrel elkevert vaníliás pudingot, újra egy sor babapiskóta, majd az epres puding kerül rá. A tetejére a felvert tejszínhabot simítjuk, majd a félretett eperrel díszítjük.
Puhulásig hűtőben tároljuk.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
6 főre
Elkészítéshez
50 dkg eper
1 csomag babapiskóta
1 tasak epres pudingpor
1 tasak vaníliás pudingpor
100 dl sovány tej
5 dl habtejszín
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!