Pudingporos piskótatekercs
Elkészítés lépései
A pudingporos piskótatekercs elkészítéséhez a sütőt 180°C-ra előmelegítjük , egy kb 30x30cm-es tepsibe sütőpapírt vágunk.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a sóval félig felverjük, majd tovább verve 2 - 3 részletben hozzászórjuk a cukrot és kemyény habbá verjük. Ezután hozzákeverjük a tojásárgáját és a pudingport. A masszát a tepsibe simítjuk és kb 12 - 15 perc alatt megsütjük.
Ha a piskóta megsült egy lisztel behintett konyharuhára borítjuk, lehúzzuk róla a papírt és a konyharuhával együtt feltekerjük. Ha a piskóta langyosra hűlt kitekerjük, elsimítjuk rajta a lekvárt és szorosan visszatekerjük. 2 - 3 óra múlva porcukorral megszórjuk és felszeleteljük.
Hozzávalók
Piskóta elkészítése
kb
a szóráshoz
Készíts róla egy képet és töltsd fel!