Kolbászos, újhagymás csónakok
Elkészítés lépései
A sütőt előmelegítjük 180°C-ra.
A kiflik tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, egynek a bélzetét felaprítjuk.
A kolbászt apróra, az újhagymát zöldjével együtt karikákra vágjuk.
A tojásokat felütjük egy mélyebb tálba, sózzuk, borsozzuk, enyhén felverjük.
Hozzáadjuk a krémsajtot, kolbászt, újhagymát, kiflibelet, végül a reszelt sajtot. Jól összekeverjük.
A kiflik kikapart belsejét megtöltjük a kolbászos, tojásos keverékkel.
A kis csónakokat sütőpapíros tepsire rakosgatjuk.
Forró sütőben kb 20-25 percig vagy addig sütjük, míg szép aranybarna színt kap a teteje.
Melegen, hideg tejjel vagy forró teával kínálhatjuk.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!