Grillezett spárgás majonézes saláta
Feltöltötte: Szekeres Lajosné Klári | 2024.05.30.
könnyű
25 perc
4 főre
előétel (hideg)
Előkészület: 20 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 5 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Grillezett spárgás majonézes saláta, Szekeres Lajosné Klári konyhájából.
Elkészítés lépései
A spárgát kevés olajjal bekenjük és meggrillezzük.
A lila hagymát felaprítjuk, lesózzuk, állni hagyjuk.
A grillezett spárga felét 2 cm-es darabokra vágjuk.
A majonézt ízesítjük borssal, tejföllel, mustárral, citromlével, csipet cukorral majd belekeverjük a lila hagymát, és a feldarabolt spárgát.
2 órára hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
zöldspárga
4 db koktélparadicsom
250 g majonéz
1 kis db lila hagyma
1 csipet só
1 tk cukor
2 teáskanál citromlé
1 ek dijoni mustár
2 ek tejföl
1 ek napraforgó olaj
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!