Majonézes hússaláta
Feltöltötte: Szekeres Lajosné Klári | 2023.12.15.
könnyű
30 perc
4 főre
előétel (hideg)
Előkészület: 15 perc
Főzés: 15 perc
Sütés: 0 perc
Maradék mentés. Megmaradt főtt hús, levesben főtt zöldség, ebből született a hússaláta. Imádjuk.
Elkészítés lépései
A répát a zöldséget az uborkát, a tisztított almát és főtt húst tetszésszenti kockára vágjuk.
A majonézt a mustárt és a tejfölt összekeverjük.
Az összevágott húst és a zöldségeket egy tálba tesszük ráhalmozzuk a majonézes öntetett összekeverjük.
2 órára hűtőbe tesszük ,hogy az ízek össze érjenek. Önállóan vagy sülték ,halak mellé kínáljuk.
Elkészítési tippek és trükkök
Bármilyen maradék főtt húsból húslevesben főtt sárga répából és zöldségből készíthetjük. Maradék mentés.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
2 nagy db sárgarépa
2 nagy db fehérrépa
2 közepes db alma
3 közepes db csemegeuborka
30 dkg sertés rövidkaraj
250 g majonéz
1 ek mustár
2 ek tejföl
csont nélküli sertéskaraj
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!