Csirkemell sajtkrémes bundában
Feltöltötte: LJ Magdy | 2023.10.11.
könnyű
30 perc
4 főre
főétel
Előkészület: 15 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 15 perc
Egy igazán ízletes Csirkemell sajtkrémes bundában, LJ Magdy konyhájából.
Elkészítés lépései
A tejszínt, a krémsajttal, a tojással és a sóval egy kézi habverő segítségével alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre kavarjuk.
A csirkemellet szélesebb csíkokra vágjuk, megforgatjuk lisztben, majd a krémsajtos masszában és forró olajban, közepes hőmérsékleten, mind a két oldalát aranysárgára sütjük.
Rizi-bizivel tálaljuk
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Csirkemell sajtkrémes bundában
1 dkg csirkemell filé
2 dl főzőtejszín
10 dkg tömlős krémsajt
4 db tojás
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!