Gombás virslis rántotta
Elkészítés lépései
A póréhagymát vékony karikára vágjuk, a gombát felszeleteljük, a petrezselymet felaprítjuk, a virslit felkarikázzuk.
A hagymát a forró olajba dobjuk megpároljuk, majd rárakjuk a gombát és együtt tovább dinszteljük zsírjára sütjük nem sózzuk mert akkor a gomba levet ereszt.
Így a gomba is szép fehér marad és jól lepirul.
A hagymás gombára rászórjuk az karikára vágott virslit aprított petrezselyem zöldet elkeverjük együtt pároljuk sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a felvert tojás.
A hagymás gombára rászórjuk az karikára vágott virslit aprított petrezselyem zöldet elkeverjük együtt pároljuk sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a felvert tojás.
Elkeverjük össze sütjük kissé lágyra hagyjuk a tojást rezgősre nem szárítjuk ki.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!