Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell
Feltöltötte: Megszűnt Felhasználó | 2023.10.18.
könnyű
60 perc
4 főre
főétel
Előkészület: 10 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 50 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell, Megszűnt Felhasználó konyhájából.
Elkészítés lépései
Csirkemellet felszeleteljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A krémsajtot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és a zúzott fokhagymával.
A keveréket rákenjük a csirkemellre, majd roládot formálunk belőle.
Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk 180 fokon kb. 40 percig sütjük.
Teljes készre sülés előtt kb. 10 perce megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Húshoz:
80 dkg csirkemell filé
20 dkg krémsajt
1 csokor petrezselyem
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
5 ek napraforgó olaj
3 gerezd fokhagyma
20 dkg trappista sajt
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!