Sült csirkecomb lila hagymás majonézes krumplisalátával
Elkészítés lépései
A csirkecombokat befűszerezzük állni hagyjuk.
Majd forró olajban mindkét oldalát elősütjük, majd fedő alatt megpároljuk végül zsírjára sütjük.
Szép piros ropogósra sütjük mind két oldalát.
A krumplit megpucoljuk, sós vízben háromnegyedig puhára főzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. Ezt követően 1 cm-és szeletekre vágjuk.
A lila hagymát vékonyan felszeleteljük, lesózzuk meglocsoljuk ecettettel állni hagyjuk.
A majonézt, tejfölt a mustárt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk és hozzáadjuk a krumplit, a hagymát és összekeverjük. Kihűtve tálaljuk.
A kruplit nem szabad teljesen megfőzni mert akkor szét esik a saáltában.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!