Főtt virsli majonézes kukoricasalátával
Feltöltötte: Szekeres Lajosné Klári | 2024.06.18.
könnyű
25 perc
4 főre
főétel
Előkészület: 15 perc
Főzés: 10 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Főtt virsli majonézes kukoricasalátával, Szekeres Lajosné Klári konyhájából.
Elkészítés lépései
A salátát elkészítjük: veszünk egy porcelán tálat, beleöntjük a kukoricát, a kockára vágott almát és a szintén kockára vágott csemege uborkát, majd összekeverjük.
Majd hozzáadjuk a majonézt, ízesítjük cukorral, sóval, citromlével és alaposan összekeverjük.
A virsliket bő, enyhén sós vízben roppanósra főzzük.
Tálalásnál a virsliket ketté vágjuk és mellé halmozzuk a majonézes kukoricasalátát.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
40 dkg juhbeles virsli
2 nagy db alma
10 közepes db csemegeuborka
1 csipet só
1 csipet cukor
citromlé
200 g majonéz
250 g csemegekukorica
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!