Párizsi csirkeszárny vegyes zöldsalátával
Elkészítés lépései
A csirkeszárnyakat előfőzzük akár egy húslevesben is.
Ha előfőztük, akkor kiszedjük a levesből, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés vegetával és állni hagyjuk.
Elkészítjük a palacsinta tésztát: beleütjük a tojásokat egy tálba, villával felverjük, majd sózzuk, borsozzuk és beleszórjuk a lisztet. A tejet apránként hozzáadjuk és habverővel simára keverjük. A palacsinta tésztánál sűrűbb tésztát kell kapnunk.
Az olajat felforrósítjuk 180 celsius fokra, a befűszerezett szárnyakat beleforgatjuk a palacsinta tésztába, majd belerakjuk az olajban és mind ét oldalát pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük ki.
A salátát meglocsoljuk a light, cukor- és tojásmentes majonézzel.
Együtt tálaljuk a salátával.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!