Kolbászos rántotta
Feltöltötte: Szekeres Lajosné Klári | 2023.10.20.
könnyű
20 perc
4 főre
előétel (meleg)
Előkészület: 10 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 10 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Kolbászos rántotta, Szekeres Lajosné Klári konyhájából.
Elkészítés lépései
A tojásokat felütjük, megsózzuk, villával felverjük, a kolbászt vastagabb karikára vágjuk és lehúzzuk héját.
A serpenyőben felforrósítjuk a zsírt, rádobjuk a felkarikázott kolbászt és pár percig sütjük mind két oldalát, majd ráöntjük a felvert tojást, gyors mozdulattal elkeverjük, rezgősre sütjük a tojást nem szárítjuk ki.
Puha kenyérrel kínáljuk.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Kolbászos rántotta
40 dkg gyulai kolbász
8 db tojás
1 ek disznózsír
só
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!