Szőlős sült csirkecomb
Feltöltötte: Horogh Lászlóné | 2023.10.12.
könnyű
80 perc
4 főre
főétel
Előkészület: 30 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 50 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Szőlős sült csirkecomb, Horogh Lászlóné konyhájából.
Elkészítés lépései
A megmosott, megtisztított csirkecombokat megszórjuk sültcsirke fűszersóval.
Majd kevés olajat öntünk a sütő edény aljára, és szépen egymás mellé helyezzük a csirkecombokat.
Aláöntjük a bort, és a combokra tesszük az egész hagymákat, majd elő melegített sütőbe toljuk, alufóliával lefedve.
Fél időben (kb. 30 perc) a szőlőszemeket belerakjuk a combok közé, kissé még pároljuk, aztán levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
Petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Szőlős sült csirkecomb
8 db csirke alsócomb
0.5 dl napraforgó olaj
ízlés szerint fűszersó
4 közepes fej lila hagyma
1 dl fehérbor
80 dkg szőlő
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!