Tojásos, virlis, burgonyás egytálétel
Elkészítés lépései
A burgonyát megfőzzük hajában, majd ha kihűlt megpucoljuk és karikákra vágjuk.
A virsliket és a kolbászt is karikákra vágjuk, majd a szalonnát felszeljük.
Egy jènait margarinnal kikenünk és a burgonyát darabonként beletesszük, majd rá a virsli, kolbásszal,szalonna, fűszerekkel ízesítjük - újra a burgonya és a többi míg el nem fogynak.
Majd a tojásokat felverjük, ízesítjük vegetával és az egészet rá öntjük, de úgy hogy mindenhova jusson tojás.
A sütőt melegítsük elő, majd addig süssük míg az alsó tojásos rész is megsült. A tojásba lehet petrezselyem levelet is beletenni.
Mexikói zöldséggel is ki lehet próbálni, azzal is nagyon finom.
Hozzávalók
Tojásos, virlis, burgonyás egytálétel
2 pár, de lehet kolbásszal is vegyesen
levél, szárított
Készíts róla egy képet és töltsd fel!