Zöldborsó krémleves
Feltöltötte: Judit | 2023.07.26.
könnyű
30 perc
6 főre
leves
Előkészület: 10 perc
Főzés: 20 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Zöldborsó krémleves, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A zöldborsót puhára főzzük a hagymával, ízesítjük, beleöntjük a főzőtejszínt, forraljuk, majd pépesre turmixoljuk. Adagolás után szárított hagymával és zöldpetrezselyemmel díszítjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
6 főre
Zöldborsó krémleves
500 g zöldborsó
lehet fagyasztott is
lehet fagyasztott is
1 közepes fej vöröshagyma
0.5 kk bors
1 dl főzőtejszín
1 kávéskanál ételízesítő
ízlés szerint só
sült hagyma
petrezselyem
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!