Egyszerű gyors hűsítő tejszínes epres pohárkrém
Feltöltötte: Szekeres Lajosné Klári | 2024.06.18.
könnyű
15 perc
4 főre
desszert
Előkészület: 15 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Egyszerű gyors hűsítő tejszínes epres pohárkrém, Szekeres Lajosné Klári konyhájából.
Elkészítés lépései
A tejszínt felverjük kemény habbá.
Az eperből kiveszünk 200g-ot, hozzá adjuk a porcukrot és pürésítjük botmixerrel, majd a felvert tejszínhabba keverjük.
150g epret felvágjuk kockára és a krémbe forgatjuk, majd az epres tejszínes krémmel megtöltjük a fagyi kelyheket és elsimítjuk.
A tejét kirakjuk a megmaradt eper darabokkal, meglocsoljuk eper öntettel, babapiskótát kínálunk hozzá.
2 órára hűtőbe tesszük hogy a krém megdermedjen.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
2 dl növényi habtejszín
500 g eper
1 ek cukor
8 db babapiskóta
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!