Fahéjas-áfonyás gyümölcskenyér (cukormentes recept)
Elkészítés lépései
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 22 cm hosszú, doboz alakú formát kibélelünk sütőpapírral. A tojásokat habosra keverjük a sztíviával, és beleszitáljuk a sütőporral elvegyített lisztet. Jól összeforgatjuk, majd a fahéjjal és a citromaromával ízesítjük.
Az almakarikákat apró darabokra vágjuk, elvegyítjük az áfonyával, és a masszába dolgozzuk. A tésztát az előkészített formába töltjük, és az előmelegített sütő aljában sütjük 30-40 percig. Tűpróba után kivesszük a sütőből, és a formában hagyjuk kihűlni.
Hozzávalók
Tészta
granulátum
BL-55
vagy citromlé
szárított
Készíts róla egy képet és töltsd fel!