Sült kolbász krumplival
Feltöltötte: Sanya | 2023.12.18.
könnyű
65 perc
2 főre
főétel
Előkészület: 5 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 60 perc [200C°]
Egy igazán ízletes Sült kolbász krumplival, Sanya konyhájából.
Elkészítés lépései
A krumplikat mossuk meg, vékonyan karikázzuk fel és ízlés szerint sózzuk meg.
Egy tepsit zsírozzunk ki, majd fektessük bele a krumplikarikákat.
A kolbászokat mossuk meg, majd kicsit szúrkáljuk meg őket egy fogpiszkálóval, hogy majd ne durranjanak szét.
A kolbászokat fektessük a krumpliágyra.
Öntsünk alá egy fél dl vizet, majd 200 fokon kb. 50-60 perc alatt ropogósra sütjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
2 főre
Elkészítéshez
750 g parázskrumpli
2 szál sütnivaló kolbász
1.5 ek sertészsír
50 ml víz
ízlés szerint só
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!