Joghurtos gyümölcsös alagút
Elkészítés lépései
A fele joghurtba tesszük a cukrot, zselatint és addig melegítjük, hogy a zselatin feloldódjon. (nem szabad forralni) Tűzről levéve, a többi joghurttal összekeverjük.
A habtejszínt keményre verjük, (ha lehet ne növényit használjunk) a lehűlt joghurtba óvatosan belekeverjük.
Formát hideg vízzel kiöblítjük, lehet az alját és oldalát díszíteni gyümölcsökkel, beleöntünk a masszából, szórunk rá gyümölcsöt ,massza- gyümölcs míg el nem fogy a masszánk.
Hűtőbe tesszük míg a megfelelő állagot el nem éri. Esetleg,ha sürgősen szükségünk lenne a sütire tehetjük fagyasztóba is (csak el ne feledkezzünk róla). Megdermedt tálcára borítjuk. Lehet csak egy féle gyümölccsel is elkészíteni.
Natúr joghúrt helyet ,használhatunk gyümölcsöset is.
Hozzávalók
Hozzávalók: 2 db őzgerincforma 30x4 cm
por
+ a díszítésre
Készíts róla egy képet és töltsd fel!