Liszt nélküli csokis piskótarolád
Feltöltötte: Judit | 2024.06.05.
közepes
40 perc
6 főre
desszert
Előkészület: 25 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 15 perc [200C°]
Egy igazán ízletes Liszt nélküli csokis piskótarolád, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A tojások fehérjét felverjük, lassan hozzáadjuk a kristálycukrot, egyenként a tojás sárgáját, majd a pudingport. Sütőpapírral bélelt tepsibe (24×39 cm) öntjük és 200 fokon kb. 10-15 percig sütjük.
Nedves konyharuhába csavarjuk fel, hagyjuk így pár percig, majd hajtsuk ki.
Elkészítjük a csokoládés pudingport a csomagon lévő előírás szerint, hűtsük ki, s kenjük meg vele a piskótát, és tekerjük fel.
Gőz felett olvasszuk fel a fehércsokoládét, és egyenletesen csorgassuk a piskóta tetejére.
Tegyük hűtőbe, és kihűlés után szeleteljük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
6 főre
Elkészítéshez
6 db tojás
4 evőkanál eritrit
2 tasak vaníliás pudingpor
1 csipet só
1 tasak csokoládés pudingpor
20 dkg fehér csokoládé
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!