Kolbászos bulgur
Feltöltötte: Judit | 2024.05.28.
könnyű
40 perc
4 főre
főétel
Előkészület: 15 perc
Főzés: 25 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Kolbászos bulgur, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A bulgurt feltesszük sós vízben főni, ugyanígy külön lábasban és sós vízben a megpucolt, kockára vágott burgonyát is.
Amikor megpuhult mindkettő, leszűrjük.
Az olajon megpároljuk a vöröshagymát, rátesszük az édespaprikát, majd a karikára vágott kolbászt, és megpirítjuk.
A kolbászt és a burgonyát ráöntjük a bulgurra, sózzuk, borsozzuk, és az egészet jól összekeverjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
1 bögre bulgur
1 nagy db vöröshagyma
3 ek napraforgó olaj
ízlés szerint só
ízlés szerint fekete bors
1 teáskanál fűszerpaprika
1 szál kolbász
30 dkg burgonya
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!