Narancsos diós krémtekercs
Elkészítés lépései
Egy kb 25 * 35 cm - es tepsi alján egyenletesen eloszlatjuk a kókuszreszeléket.
A tejet egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a cukrokat, a narancs héját, a lisztet, majd az egészet csomómentesre keverjük és alacsony lángon állandó kevergetés mellett besűrítjük. Ezután hozzákeverjük a vajat és óvatosan ráöntjük a kókuszra, majd egyenletesen elsimítjuk rajta . Hideg helyre vagy hűtőszekrénybe téve dermesztjük.
A dióból kb 4 - 5 evőkanállal félteteszünk, a többit hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínhez. A diós habot rákenjük a pudingra, megszórjuk a félretett dióval és vízbe mártott késsel a hosszenti oldalt 6 részre vágjuk. A krémet a tepsi szélén is fellazítjuk, majd az így kapott hosszúkás darabokat egyesével, óvatosan feltekerjük. A tekercseket tetszés szerinti vastagságúra szeletelve kínáljuk.
Hozzávalók
Pudingos alap
Dióshab
darált
Készíts róla egy képet és töltsd fel!