Grillezett gomolya kevert salátával, magokkal
Feltöltötte: Judit | 2024.06.05.
könnyű
25 perc
3 főre
előétel (meleg)
Előkészület: 10 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 15 perc
Egy igazán ízletes Grillezett gomolya kevert salátával, magokkal, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A sajtszeleteket sütés előtt legalább egy órával bepácoljuk: összekeverjük a finomra végott fokhagymát, az olajat, és beleforgatjuk a sajtszeleteket. Lefedjük és a hűtőbe tesszük.
Sütés előtt 10 perccel kivesszük és hagyjuk szobahőmérsékletűre melegedni.
Megszórjuk nagyszemű tengeri sóval és forró grillserpenyőben mindkét oldalán 1-1 percig sütjük a sajtokat.
Friss, kevert salátával tálaljuk, tetejét pirított magokkal megszórjuk.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
3 főre
Elkészítéshez
25 dkg gomolya sajt
1 gerezd fokhagyma
3 ek napraforgó olaj
1 kávéskanál só
1 ek méz
Öntethez:
Öntethez:
3 ek balzsamecet
4 ek napraforgó olaj
ízlés szerint só
ízlés szerint fekete bors
1 közepes db jégsaláta
15 dkg rukkola
2 ek napraforgómag
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!