Fűszeres csirkecombok burgonyaágyon
Feltöltötte: Judit | 2024.06.02.
könnyű
70 perc
6 főre
főétel
Előkészület: 30 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 40 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Fűszeres csirkecombok burgonyaágyon, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
A kiolajozott tepsi aljára szórjuk, sózzuk.
Ráhelyezzük a befűszerezett, olajban átforgatott csirkecombokat.
Fóliával letakarjuk, és 180 fokos sütőben puhára sütjük.
Levesszük a fóliát, és a tetejét pirosra sütjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
6 főre
Elkészítéshez
6 db csirkecomb
2 kg burgonya
5 ek napraforgó olaj
ízlés szerint só
1 teáskanál bors
1 teáskanál majoranna
1 teáskanál rozmaring
1 kávéskanál ételízesítő
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!