Citromhab
Feltöltötte: Judit | 2024.06.08.
könnyű
20 perc
4 főre
desszert
Előkészület: 20 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Citromhab, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a citrom levét, a citromhéjat és a bort, majd lassú tűzön, habverővel verve besűrítjük.
Az edényt jeges vízbe állítva lehűtjük.
A fehérjéből kemény habot verünk, a citromos krémhez keverjük, jól behűtjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
1 db citrom
1 db citromhéj
2 db tojás
60 g cukor
100 ml fehérbor
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!