Garnélás spagetti
Ez egy igazi gurmé fogás. Csodaszép és különleges ízvilága és textúrája van. A családom kivánságára készítettem el.
Elkészítés lépései
Elkészítés: a tésztát elkezdjük főzni, bő sós, étolajos vízben. Al dentére főzzük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk és beledobjuk a megtisztított felaprított salottahagymát egy percig pirítjuk,majd következik a felszeletelt fokhagyma további egy percre, majd a koktélparadicsom további egy perces pirítás, végezetül a rákokat bobjuk a serpenyőbe, további egyperces pirítás.
Majd ráöntjük a bort, ízesítjük sóval, borssal, chilivel, és csíkokra felvágott bazsalikom levéllel. Ha felforrt, hozzáadjuk a tejszínnel elkevert mascarpone krémet, ha újra forr kész a tejszínes, mascarpones sajtkrémes rák.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!