Töltött csirkemell
Feltöltötte: Horogh Lászlóné | 2023.12.20.
könnyű
90 perc
6 főre
főétel
Előkészület: 40 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 50 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Töltött csirkemell, Horogh Lászlóné konyhájából.
Elkészítés lépései
A húst vékonyra vágjuk, sózzuk és borsozzuk.
A tojásokat felverjük, kikeverjük a kefirrel vagy a joghurttal, és a sajttal, majd egy akkora tepsibe öntjük, hogy ne legyen túl vastag és a sütőben kisütjük.
Amikor kihűlt felvágjuk akkorára mint a hús, ráteszünk egy szelet húsra egy alapot, megszórjuk paprikával, uborkával, majd hústűvel összefogjuk. Majd előmelegített sütőben kisütjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
6 főre
Töltött csirkemell
1 dl joghurt
4 db tojás
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
40 dkg sajt
5 db csemegeuborka
2 közepes db piros kaliforniai paprika
100 dkg csirkemell filé
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!