Gesztenyegolyó
Feltöltötte: Judit | 2023.07.23.
könnyű
25 perc
4 főre
desszert
Előkészület: 25 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Gesztenyegolyó, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A golyók alapanyagait összegyúrjuk, apró gombócokat formázunk belőle.
A vajat mikrobán felolvasztjuk, a kakaót és az édesítőt belekeverjük, a gombócokat félig belemártjuk, majd hűtőbe tesszük.
Dermedés után fogyasztható.
Fogytán a nasi? Villámgyors kedvenc, nem csak karácsonyra.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Gesztenyegolyó
25 dkg gesztenyemassza
5 dkg gesztenyeliszt
kókusztej
annyi, hogy formázható legyen
annyi, hogy formázható legyen
A csokimázhoz
5 dkg vaj
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
ízlés szerint édesítőszer
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!