A torta
Egy Rammstein rajongónak készült szülinapjára.
Elkészítés lépései
3 lapot sütünk.
A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, majd ezzel tovább verjük, belekeverjük a tojások sárgáját is, ezzel is elkeverjük, majd a robotgépet alacsony fokozatra állítjuk, és a lisztet is belekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük a masszát, és 170 fokra előmelegített (légkeveréses üzemmódban) sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük. Tűpróba!!A krémhez a szoba-hőmérsékletű vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kakaóport, és egyneművé keverjük.
A kihűlt piskótalapokról a papírt lehúzzuk és összetöltjük a krémmel azokat, egy kevés krémet hagyunk, hogy majd az oldalát és a tetejét is le tudjuk kenni burkolás előtt. A betöltött tortát hűtőbe tesszük pár órára, majd egy sablon segítségével méretre szabjuk. A torta tetejét és oldalát megkenjük a félretett krémmel.
A fekete fondantot kinyújtjuk, majd beburkoljuk vele a tortát, végül a fehér fondantot is kinyújtjuk, csíkokat vágunk és képen látható módon, enyhén nedvesítve a fekete felületet ráragasztjuk.
Hozzávalók
Piskóta
3x4
3x4
3x4
Krém
vagy margarin
eritrit por
Burkolat
50 dkg fekete, 20 dkg fehér
Készíts róla egy képet és töltsd fel!