Panda torta
A lányomnak készült névnapjára.
Elkészítés lépései
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eritritet (cukrot) is, tovább verjük a legmagasabb fokozaton, ezt követően a tojások sárgáját is hozzáadjuk, összekeverjük, majd lassú fokozatra állítjuk, és géppel a rizslisztet és a kakaóport is belekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsiben 3x20 cm átmérőjű lapot sütünk. (a sütőpapír hátuljára rajzoljuk a köröket). Előmelegített 180 fokos sütőben kb 10-12 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejszínből, tejből, eritritből (cukorból) pudingból krémet főzünk. Ha kihűlt kihabosítjuk a mascarponével és hozzáadjuk a kókuszreszeléket is .
A krémmel összetöltjük a lapokat, úgy hogy az oldalára és a tetejére is jusson.
Az ostyarudakat a torta oldalára ragasztjuk, a marcipánból pedig pandákat formálunk.
Hozzávalók
A piskótához:
A krémhez:
A pandákhoz:
20 dkg fehér, 10 dkg fekete
Továbbá:
GM ostyarudak
Készíts róla egy képet és töltsd fel!