Sertés pecsenye rántva töltve
Feltöltötte: Kiss Imréné Magdi | 2023.10.28.
közepes
45 perc
4 főre
főétel
Előkészület: 30 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 15 perc
Egy igazán ízletes Sertés pecsenye rántva töltve, Kiss Imréné Magdi konyhájából.
Elkészítés lépései
A hús vékonyra kiklopfoljuk, besózzuk, és egy kicsit hagyjuk, sózódni.
A tölteni való húsokat mustáros olajjal bekenjük (jobban tapad a töltelék a húshoz).
Megtöltünk 4 db-ot aszalt szilvával, feltekerjük. 4 db-ot sajt-tarjával, a felére ré tesszük és a másik felét ráhajtjuk. 4 db- sima rántott hús készítünk.
Beleforgatjuk liszt-tojás-zsemle morzsába és olajban kisütjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Aki szeretné, fogpiszkálóval a töltött húsokat össze tűzheti. Köretként ízkésünknek megfelelőt készítsünk. Ez most Amerikai káposzta salátával és kukorica salátával készült.
Hozzávalók
4 főre
Hozzávalók:
10 dkg füstölt-főtt tarja
10 dkg aszalt szilva
12 szelet csont nélküli sertéskaraj
4 szelet trappista sajt
vagy füstölt sajt
vagy füstölt sajt
1 kávéskanál mustár
1 dl napraforgó olaj
só
Panírozáshoz:
4 db tojás
20 dkg zsemlemorzsa
20 dkg finomliszt
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!