Málnás-mascarponés pohárkrém
Ez egy egyszerűen elkészíthető pohárkrém, de egy különleges, gyümölcsös-tejszínes sajtkrémmel és piskótával. Fantasztikus ízharmónia.
Elkészítés lépései
A málnára rászórjuk a cukrot és a balzsamecetet, összekeverjük, majd leturmixoljuk, és átpasszírozzuk egy szűrőn.
A tejszínt felverjük. A mascarponét a cukorral és a vaníliás habosra keverjük, majd beleforgatjuk a tejszínhabot.
Négy fagyikehely aljára teszünk a krémből, majd mindegyikre lerakunk egy sor babapiskótát, amit meglocsolunk a sűrű málnaöntettel. Így folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Ezután fogyasztás előtt 2 órára hűtőbe tesszük.
A pohárkrémet jól lekell hűteni mert csak igy adja ki az a finom ízvílágát.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!