Csirkehúskrém
Feltöltötte: Ágnes | 2023.10.15.
könnyű
25 perc
4 főre
előétel (meleg)
Előkészület: 25 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 0 perc
Maradékmentő ötlet. Hétvégéről maradt csirkepörkölt vagy sültcsirke újrahasznosítása, szendvicsként újragondolva.
Elkészítés lépései
A csirkehúst késes robotgépbe tesszük, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott hagymát, puha vajat, tejfölt, fűszereket, mustárt és ketchupot, sót, borsot, ledaráljuk.
A főtt tojást aprólyukú reszelőn hozzáreszeljük, összekeverjük.
Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Friss kenyérre, pirítósra kenve fogyasztjuk sok-sok zöldséggel.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Csirkehúskrém
50 dkg csirke
sültcsirke vagy csirkepörkölt
sültcsirke vagy csirkepörkölt
2 db főtt tojás
2 ek tejföl
1 ek vaj
1 kis db lila hagyma
1 teáskanál mustár
1 teáskanál ketchup
1 csipet provence-i fűszerkeverék
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!