Gombás csirkemell csíkok kuszkusszal
Egy egészséges, gyors recept, ami ráadásul finom is. Ha kevés az időm akkor ötletelek új, gyors recepteken. Ez is igy született.
Elkészítés lépései
Az olajat felhevítjük rádobjuk a hagymát megdinszteljük csipet sóval, majd rárakjuk a csirkemell csíkokat, fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, majd pároljuk puhára. Vegyül zsírjára sütjük.
A gombát száraz, forró serpenyőben natúron megpirítjuk, így nem esik össze, nem ereszti ki a vizet, nem lesz főtt íze. Nagyon jó roppanós textúrája lesz.
Ha kész a gomba akkor a csirkemellhez keverjük, megszórjuk petrezselyem zölddel, összeforgatjuk, rövid ideig együtt pároljuk.
Amíg elkészül a gombás csirkemell, addig elkészítjük a kuszkuszt. Veszünk egy lábast, beleszórjuk a kuszkuszt, sózzuk, borsozzuk, meg szórjuk csipet ételízesítővel majd ráöntjük a forrásban lévő vizet. Miután jól összekevertük, lefedjük és állni hagyjuk.
Ha megpuhult a kuszkusz fellazítjuk, összekeverjük. Együtt tálaljuk.
A gombát mindig forró serpenyőben, só nélkül pirítjuk, mert így nem ereszt levet és szép színe marad, roppanós lesz.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!