Céklás túrótorta
Feltöltötte: Horogh Lászlóné | 2023.10.09.
közepes
80 perc
6 főre
desszert
Előkészület: 15 perc
Főzés: 20 perc
Sütés: 45 perc [170C°]
Egy igazán ízletes Céklás túrótorta, Horogh Lászlóné konyhájából.
Elkészítés lépései
9 tojásból piskótát készìtünk melybe még beleteszünk 10dkg főtt összeturmixolt céklát és 1ek kakaóport. 3 adagban kisütjük.
A túrót összeturmixoljuk. Megfőzzük a 2 cs pudingot a 8 dl tejjel. Majd beletesszük a cukrot, a habfixet, a 10 dkg főtt céklapépet és jól összeturmixoljuk.
Végül megtöltjük a lapokat és a maradék krémmel bevonjuk a tortát és díszítjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
6 főre
Krém elkészítése
50 dkg tehéntúró
2 csomag vaníliás pudingpor
10 dkg cékla
20 dkg cukor
1 csomag habfixáló
Tészta elkészítése
9 db tojás
9 evőkanál finomliszt
9 ek cukor
10 dkg cékla
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!