Mirinda vagy Fanta szelet (ki hogy ismeri)
Elkészítés lépései
Elkészítése
A tojás sárgáját simára keverjük a porcukorral és a kakaóporral a piskótához, majd fokozatosan adagolva hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet. A fehérjét kemény habbá verjük és kis mozdulatokkal a tésztába forgatjuk. Egy közepes, kilisztezett tepsibe simítva 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük a masszánkat.
A krémhez a vajat a cukrot, majd a túrót alaposan összekeverjük, végül a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat. Ezt követően a krémet a kihült piskótára simítjuk.
Bevonat
A pudingport és a porcukrot összekeverjük majd felöntjük az üdítővel és folyamatosan keverve készre főzzük. Miután langyosra hűtőttük a krém tetejére öntjük és kb másfél órán át hagyjuk dermedni a hűtőben.
Hozzávalók
Piskóta
Krém
reszelt
Teteje
Mirinda vagy Fanta
Készíts róla egy képet és töltsd fel!