Vadász szelet
Elkészítés lépései
A sütőt 180 °C - ra előmelegítjük.
A tésztához a száraz hozzávalókat összevegyítjük, a vajat a mézzel folyósra melegítjük elkeverjük benne a tojásokat, a tejet és hozzáadjuk a lisztes keverékhez, majd az egészet összegyúrjuk. A tésztát 3 egyforma részre osztjuk és 20 * 30 cm - es lapokká kinyújtjuk. A lapokat sütőpapírral bélelt tepsiben külön - külön, kb 10 perc alatt megsütjük.
A csokoládés krémhez a tejben megfőzzük a pudingport, majd hozzákeverjük a csokoládét és kihűtjük. A vajat a porcukorral kihabosítjuk, majd tovább habosítjuk a kihűlt pudinggal, majd ízesítjük rummal.
A kókuszos krémhez, megfőzzük a tejben a pudingport, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket és kihűtjük. A vajat kihabosítjuk a porcukorral, majd tovább habosítjuk a kihűlt pudinggal.
Összeállítás : az első tésztalapra rákenjük a csokoládés krémet, erre ráhelyezzük a második tésztalapot, elkenjük rajta a kókuszos krémet és befedjük a harmadik lappal. A tetejére rákenjük az olajjal vízgőz felett összeolvasztott csokoládét és egy éjszakán át hideg helyen pihentetjük.
Hozzávalók
Tészta elkészítése
kb
Készíts róla egy képet és töltsd fel!